• Dalabåt vinner Gotland Runt

1 juli – Kl. 21:15. Båtarna strömar i mål i Sandhamn i lungt tempo. Tyvärr slocknade webbkamerorna och resultatsidan är seg, så jag gav upp mitt boende framför datorn ett tag för att pyssla med lite annat. Tänkte bara konstatera ett par saker innan jag ger upp för i dag. Har en båt seglandes för en dalaklubb vunnit Gotland Runt förut? Med stor säkerhet tror jag att ledaren i ORC i C, Banken Bar och Brasserie från Runns Segelsällskap är årets vinnare. I X-35-klassen ser det ut att bli Audi R8 som tar hem segern. De har ledningen vid Almagrundet med 15 minuter. I klass IRC C så ser det ut som Serendip ska ta hem förstaplatsen, precis som jag gissade tidigare. Men det finns några båtar kvar på banan, Wait and see…


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.