• Dags för Notstickshällan Race

På lördag är det dags för årets första kappsegling i Trosa Båtklubb. Notstickshällan Race har seglats sedan 1971 och om jag minns rätt har det bara regnat en enda gång genom åren. Trots det har deltagarantalet aldrig varit speciellt högt på denna tävling. Rekordet är från slutet på 80-talet när 15 båtar startade. Förra året blev det hela fyra båtar som kom till start och segrare då och därmed innehavare av TBKs vandringspris blev Tango. Vi ska naturligtvis göra allt för att försvara vår seger och jag har tagit ledigt från jobbet på fredag för att hinna få båten i seglingsdugligt skick. I skrivande stund är det tre anmälda, Tango förståss, som gärna tar emot en eller att par gastar till,  Janne ”Limpan” Lindmark med sin Albin 78 och Erik Karlsson med sin Bavaria 37. Jag förväntar mig ytterligare ett antal anmälningar. Jose Paavola med sin First 35s5 dyker väl upp och jag hoppas även Owe Johansson och Kjelle Enbom kommer till start. Information om tävlingen finns här >>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.