• Josefin Olsson vann Olympiska regattan.

Oxelösundstjejen Josefin Olsson som framgångsrikt tävlat i E-jolle under några år har nu bytt klass till Laser Radial, och även klubb där hon nu tävlar för GKSS. I helgen vann hon klassen i KSSS Olympic Class Regatta. På tolv starter hade Josefin som sästa resultat en trea, starkt gjort i den konkurrensen.
I klassen E-jolle kom OxSS-seglaren Kajsa Sundklev femma bland drygt 40 startande. 31:a och 32:a hittar vi tvår Trosaseglare, Therese Antman och Felix Brodin. Bra gjort av Felix som nyligen bytt från Optimistjollen. På 42:a plats hittar vi Martina Thorn fån Oxelösund.
I Optimistklassen fortsätter Nävekvarnsseglaren Erik Lindén att visa framfötterna. 21:a plats bland drygt 70 startande är mycket bra av en nioårig rookie. Han hade dessutom en tia som bästa resultat. Torshällaseglaren Eddie Klemets kom på 3o:e plats.

Nedan följer samtliga segrare i de olika klasserna;

470: Henriette Koch och Lene Sommer Danmark
420: Carl och Wille Johannisson Sigtuna
29-er: Henrik Rask Sögaard och Sören Wiegand Kristensson Danmark
49-er: Charlie Ekberg och Johan Wersäll KSSS
Laser: Kristian Kjaergaard, Danmark
Laser Radial: Josefin Olsson GKSS
E-jolle: Håkon Vestby Norge
Zoom 8: Rasi Bajons Österrike
Optimist: Elmeri Pitti Finland


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.