• Team Lövgren vann Weldox Race.

Team Lövgren, Micke och Anna-Karin segrade i helgens Weldox Race i Oxelösund. I den hårda vinden var det flera båtar som bröt, bland andra Mats Persson Tystbergaseglaren som tidigare sets på bland annat Byxelkroken. På listan över DNF finns även Gunnar Rehn i en 606. Gunnar seglade tidigare på Expressen knoX som nu är till salu enligt rykten jag hört. Segraren Team Lövgren seglade även de en 606 och blev även tvåa tidigare i år på Arkö Runt.  Tvåa på Weldox Race blev Conny Adolfsson i en Sveakryssare och trea Hans Martinsson i en 606.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.