• Skånegåsen Express-mästare i Stockholm

Stockholms Express-DM avgjordes i regn och rusk utanför Dalarö i helgen. SWE 223, Skånegåsen med Martin Fridh som rorsman vann till slut efter en tuff kamp med Björn Gustavsson, SWE 417 Conlib. I lördagens lätta vindar var det dock Björn som hade övertaget. Under söndagen friskade vinde in och Skånegåsen fick upp farten ordentligt. Trea blev SWE 554 med Martin Angsell vid rodret. 13 båtar fanns på startlinjen ute på Jungfrufjärden norr om Dalarö. Haninge Jolleseglare stod för ett fint arrangemang, trots vädret. På Skånegåsen seglade Martin Fridh, Anders Wennberg, Stefan Johansson och Ronny Gustavsson.

Kommande helg seglas KSSS Höstcup i Saltsjöbaden.

Resultat >>>

Skånegåsens blogg >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.