• Arne K Larssen i topp på SM

När första dagens seglingar på Express-SM nu är avklarade leder min blogg-konkurrent Arne K Larssen med SWE 2010 Regatta.nu. Tvåan Jonas Berntsson, SWE 413 ligger dock hack i häl på samma poäng. Trea är SWE 640, Silverbullet Film med Viktor Karlsson vid rodret.

Dagens seglingar inleddes i åska och regn, men det var övergående. Vindarna blåste på i måttliga tre till sex meter.

Trosabåten SWE 467 ligger efter onsdagen på 37:e plats, på samma poäng som Nävekvarnsbåten knoX. Fredrik Orre på SWE 467 rapporterar att dagen började lite illa när man fortfarande hade spinnakern uppe då första starten gick….I tredje seglingen seglade SWE 467 dock in på en hygglig placering nånstans i mitten bland de 50 båtar starka startfältet.

Tyvärr har varken arrangören, eller Expresseglarna lyckats få fram någon resultatlista på nätet för oss som inte finns på plats.

Resultat>>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.