• Jollekappsegling i Trosa den 3e juni

pict0816.jpg

Söndagen den tredje juni seglas TBKs jolletävling Lions Kanna på vattnen precis utanför hamnen. Tävlingen ingår i Sörmlandscupen men är även öppen för andra seglare utanför Södermanland. Förra året deltog 20 seglare i klasserna ”optimist -12år”, ”optimist 13-15år”, ”E-jolle” och ”Laser Radial”. I skrivande stund är det tre anmälda, bland annat Felix Brodin i Optimist. Det delas ut många priser och det största priset är lagpriset Lions Kanna som delas ut till bästa klubb efter en speciell poängräkning. För att kunna slåss om lagpriset bör tävlande klubb ha minst fem deltagare i minst två klasser.  Läs mer om reglerna i inbjudan.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.