• Äntligen premiär!

bild042.jpg

Så kom vi äntligen ut på sjön. Onsdagen den 16:e maj. Så sent tror jag aldrig vi premiärseglat nån gång. Solen sken och vinden blåste byigt från väst. Vi seglade en kort runda ut bland öarna, mest för att känna på och se så att allt sitter på rätt ställe inför torsdagens kappsegling.

Som vanligt kändes det som att det fanns god fart i båten. Dryga fem knop på kryssen, ibland till och med fem och en halv knop, och det med bara två gubbar ombord. Tango kör för övrigt tävlingen i morgon på två man, det brukar ju gå bäst så. Inte så många som gör fel då ;-)

Tyvärr ser startfältet lite magert ut. Vad gör ni som inte är med? Sitter på hemma framför platt-TVn  och dricker grogg medan frugan städar huset?


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.