Gotland Runt 2024 | 66 anmälda

Det är åtta dagar sedan anmälan till 2024 års Gotland Runt öppnade. Om jag räknar rätt är det just nu 66 anmälda. Svårt att se vilka klasser dock. Och båttyper syns inte heller på listan, men det är ju ”lätt” att lista ut. Jag har i alla fall listat ut 61 båttyper av de anmälda.

Tyskarna är redan nu fler anmälda än vad det var som startade årets race. Det kan ju till stor del bero på att många tyskar valde att stanna ”hemma” då det arrangerades ett ORC-mästerskap på hemmaplan.

Till Raymarine 2star går det inte lika snabbt med anmälningarna. Tre båtar i skrivande stund. Och startdatum är korrigerat till söndag 26:e maj.

Gotland Runt >>>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.