Raymarine 2star 2024 | Anmälan öppen

Det är inte samma rush som förr i tiden när det gäller anmälan till 2star i Oxelösund. Anmälan öppnade för ett par veckor sedan, och än så länge är det bara en enda båt anmäld. Mats Victorin med sin Pogo 36.

Inför 2018 års race var det vid den här tidpunkten 83 anmälda.

27 maj går starten i alla fall, enligt Sailarena-sidan. Det är på måndagen och då kanske jag uteblir från att se starten för jag har ju ett arbete att sköta. Hade varit trevligare för mig med en start på söndagen som de senaste åren. Och då kanske man får lite publik också.

Inbjudan och annan info har inte synts till ännu. Har de inte tappat stinget lite i Oxelösund?

Raymarine 2star 2024 >>>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.