SRS-tabell 2023 publicerad

Av en slump råkade jag hitta SRS-tabellen 2023 publicerad. För säkerhets skull gick jag in på seglarförbundets hemsida och klickade mig fram för att se att deb verkligen fanns där också. Och jag hittade den, även om jag tycker SSFs hemsida är lite rörig.

Men HÄR är den.

De flesta seglar väl idag med mätbrev så själva tabellen är kanske inte så intressant längre. Och jag har tyvärr inte koll på förra årets tabell, mer än enstaka båtar där jag kan se en liten generell sänkning. Expressen från 0,900 till 0,899. Albin 78 0,845 till 0,843. X-35:an har fått lite mer sänkt så, i kampen på Trosa BK blir väl X-35 Sedna lite svårare att slå i år.

Post navigation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.