Läckage….

Tango220815_02

 

Tango står på land! I morse när jag skulle ner och lägga över kapellet på båten var jag ner och såg att durken flöt…. Inte helt oväntat faktiskt då vi öste vatten i lördags och tyckte att det var lite väl mycket för att vara från när jag tog ur loggen inför bottentvätten.

Det visar sig att det är själva genomföringen som inte är tät. Som tur är finns det slipfogdar som är hemma på dagarna så Tango är nu uppe på land.

Själv genomföringen är spräckt, om det beror på att vi råkat lyfta i den när vi tog upp i fredags, eller om det är så dålig kvalitet att den spricker när jag monterade den vet jag inte. Men man får väl vad man betalar för.

Tango220815_01För några år sedan när vår gamla Silva-logg lade av valde jag att köpa en billig Nasa-logg. Klart sämre kvalitet.

Nu har jag beställt en ny genomföring, men helst skulle jag väl ha en ny Nexus-logg, men det kostar många tusenlappar. Kanske nån som har nån gammal liggandes begagnad?

Något båtkolls-inlägg hinner jag minten med nu. Ska strax till jobbet. Får se vad jag hinne med imorgon. Lite mycket nu då en klubb-tidning också ska göras, och uppdateringar på klubbens hemsida.

3 comments for “Läckage….

 1. Lars Reutergårdh
  15 augusti, 2022 at 12:28

  Tror jag har en utan paddelhjul…

 2. Rikard I
  15 augusti, 2022 at 22:18

  Du får gärna en fungerande NX2-logg om du behöver. Men jag har inte genomföringen kvar tyvärr.

 3. Sten Tellander
  16 augusti, 2022 at 18:31

  Har en ny genomföring som du får i Tyresö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.