Sjösäkerhetsdag i Trosa 21 maj

Trosa Båtklubb kommer att stå för ett stort arrangemang i Trosa hamn den 21 maj. En sjösäkerhetsdag med bland annat Brandförsvaret, Sjöräddningen, Ambulansen, och eventuellt Kustbevakningen. Och kanske nån till. Det kommer att bli uppvisningar och information.

Trosa Kommun kommer att för dagen flytta ner Turistbyrån till hamnen, och ett antal företag med båtanknytning kommer att synas, bland annat Apelago som driver gästhamnen och Havsbadet. Trosa Båt & Trailer och Carlmans. Kan säkert bli nån fler.

På plats kommer även en foodtruck att finnas där klubben bjuder sina medlemmar på korv och kaffe. Det kommer naturligtvis även att gå att handla där för de som inte blir bjudna, eller om man är riktigt hungrig ;-)

TBK kommer att ha ett tält på plats med bland annat ett par jollar och information kring ungdomssektionen. I, eller vid tältet kommer även prisutdelningen att hållas för kappseglingen Notstickshällan Race som seglas samma dag. Och prisbordet ser fint ut… Deltagande båtar ligger gratis i gästhamnen under dagen.

Senare på kvällen kommer klubben att hålla sin årliga flaggfest där båtsäsongen invigs. Detta sker dock på klubbområdet.

Trosa Båtklubb >>>

Notstickshällan Race >>>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.