Tango tränar på onsdag

Eftersom SSF inte vill att vi ska köra träning som är för lika tävlingar så ändrar jag lite i TBKs första onsdagssegling. Det blir ännu enklare än tänkt. Inga resultat publiceras och seglingen ingår inte i onsdagscupen.

Men eftersom vi tänkt segla med Tango och eventuellt träna in lite nya besättninsgmedlemmar så kan väl de andra som vill segla hänga på. Men vid taskigt väder stannar vi nog hemma, om det inte blir en väldig massa båtar att träna med.

LÄS MER HÄR >>>

1 comment for “Tango tränar på onsdag

 1. Jan-Eric Eriksson
  14 maj, 2021 at 19:54

  Nävekvarns Segelsällskap har ställt in vår över 80-åriga Pingstregatta. Istället kör vi en träningssegling/regatta för klubbmedlemmarna. Deltagarna kommer att få sin beräknade seglade tid efter målgång. Detta för att se om de kan segla upp till sitt ”handicap”.
  Med vänlig hälsning,
  Jan-Eric
  NQSS/NQBK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.