SM i e-segling

Tango_VRFler och fler upptäcker e-seglingen och när nu dataspelandet även ligger under seglarförbundet sedan en tid tillbaks så blir det lite mer seriöst och fler arrangerade regattor. Nu är det även ett Nationellt Mästerskap på gång o denna disciplin.

Jag har sedan seglarträffen i höstas kört en del race, men det är inte helt lätt för mig att hålla fingrarna i styr. Men resultaten blir sakta men säkert bättre. Men fortfarande väldigt varierande. Jag gissar att yngre förmågor har lite lättare att hänga med i knapptryckandet. Men det är kul, om man inte får en galen italienare efter sig som bara är ute för att hämnas. Det är helt klart skillnad mellan olika nationaliteter. Svenskarna verkar vara lite mer ”sportsliga” på banan.

På tisdag den 26 januari drar SM-seglingarna igång, och alla datum passar väl in i min kalender med mitt skiftarbete.  Anmälan görs från måndag via Sailarena. Min plan är att vara med. Men målet är knappast högt.

Läs mer om Mästerskapet här >>>

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.