Lions Kanna?

lionskanna_19Trosas jolletävling Lions Kanna har seglats 31 år i rad. Men blir det nån regatta i år? 30 augusti är det planerat i kalendern i alla fall. Corona-restriktioner kan stoppa tävlingen, men det är ett bra tag kvar, så vi försöker ha lite is i magen. I början på augusti måste vi som arrangör nog bestämma oss om det blir tävling eller inte. Det stora problemet är nog att få ihop funktionärer. Och att köra regattan utan prisutdelning går inte. Lions Kanna är ett socialt arrangemang där alla ska kunna vara med. Hela familjen på banan.

Lions Kanna >>>

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.