Grönt roder efter två veckor.

tango_200610För någon dag sedan var det hög tid att borsta av botten. Två veckor efter sjösättning var rodret med ”eco-färgen” helt grönt. Scrubbisen rådde inte på skiten, utan det krävdes en rotborste. Övriga botten var det knappt något alls på.

Nu är det i alla fall någorlunda rent inför lördagens race, Corsa alla Corona – i stället för Sörmlandsregattan. I skrivande stund är det sex båtar anmälda. Jag tar gärna mot fler anmälningar, men undvik att anmäla er på fredag då jag får kämpigt att hinna räkna starttider.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.