Raymarine2star 2020 | Anmälan öppen

Anmälan till Raymarine2star, fd. Seapilot2star, har öppnat. När anmälan nu varit öppen 23 timmar har det kommit in 22 anmälningar. Det är ungefär som förra året. Tidigare år har det varit betydligt högre anmälningstakt i början, men seglarna har väl lärt sig att det inte är nån panik.

Men, de som anmäler sig senast 24 november kl. 18:00 har chansen att vinna priser. Dels lottas det ut ett nyttopris, och för att vinna det krävs närvaro vid prisutdelningen samma dag, Det lottas även ut en gratis startavgift. Där krävs ingen närvaro. Info om detta finns naturligtvis i Inbjudan till tävlingen.

I övrigt är det gott om tid för anmälan. Dock finns ett max deltagarantal om 125 båtar. Men det är ju kul när listan växer så planerar ni att deltaga så knappa in anmälan nu.

Raymarine2star >>>

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.