SdSF 2019, vad hände?

SDSF-symbol_logoFörra vintern hade Sörmlands Seglarförbund stora problem att få till en ny styrelse vid årsmötet i november. Det slutade som bekant med att årsmötet sköts upp till slutet på januari. På det viset fick den gamla styrelsen lite extra tid att uppmana klubbarna i distriktet att skaka fram kandidater till styrelsen. Även jag var med på ett hörn, trots att jag inte satt med i styrelsen. Jag knåpade även ihop ett inlägg här på Tangosailing med lite statistik på hur många styrelse medlemmar klubbarna bidragit med till SdSF de senaste tio åren.

Till det uppskjutna årsmötet dök det så upp ett förslag på styrelse som sedan röstades igenom. Flera av de nyvalda är OxSS-medlemmar.

Som ansvarig för SdSFs hemsida väntade jag förstås på info och årsmötes-protokollet för publicering på hemsidan. Men tiden gick och jag försökte få kontakt för att få tag på protokollet. Men inget hände.

Nu är det höst och årets styrelse har inte lyft ett finger så vitt jag vet. Det börjar ju närma sig årsmötestider, men ingen reaktion syns från styrelsen. Jag läste i stadgarna att distriktets årsmöte ska hållas i perioden oktober till november med senaste datum sista november. Dessutom ska kallelsen vara medlemmarna tillhanda senast sex veckor innan mötet. Det tiden är ute för länge sedan. Jag har för ett tag sedan mailat både ordförande och sekreterare utan svar. Så det blir nog inget årsmöte i år…. Och jag som är ansvarig för att uppdatera hemsidan sliter ju inte ut mig direkt då jag inte får nån info att skriva där.

Tyvärr går det väl inte för klubben jag är medlem i att byta distrikt. Vi ”bor” ju liksom där vi bor.

Och hur det blir med priset ”Årets Seglare i Sörmland” som jag tidigare delat ut i samarbete med SdSF återstår att se.

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.