Arkö Runt | Anmälninsgläget 20/8

Med två och en halv vecka kvar till årets Arkö Runt har anmälningarna börjat droppa in. Men jag oroar mig lite. Det känns om det är riktigt dålig fart. Bara 9 anmälda idag. Förra året vid exakt samma tidpunkt var det 15 anmälda.
En anledning kan ju naturligtvis vara att inbjudan och anmälan publicerades betydligt senare i år, och att arrangören OxSS haft annat att tänka på under de senaste veckorna.
Jag hoppas dock att de senaste årens trend med ökat deltagarantal fortsätter och att det kanske till och med blir över 50 startande.

Nu när Hyundai Cup i Nynäshamn lagt ner och blivit Nynäshamns Skärgårdscup med betydligt lägre deltagande borde möjligheterna finnas för OxSS att locka till sig fler deltagare.

Tango är förstås anmäld, och vi hoppas få möta fler Expresser på banan. I Oxelösund finns ju ett par Expresser och runt Bråviken ytterligare några.

En riktig come back är anmäld bland de nio. Det är den gamla Vallicelli-designade 44-fotaren Hero Brava som är tillbaka på tävlingsbanorna efter många år. Mikael Albinsson, Västervik använder båten i seglarskolan.nu

 

ARKÖ RUNT >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.