Ny båt på Trosa BK

X35_hanglooseTorbjörn Blomberg har bytt sin X-99 Garbo mot en X-35. Det är SWE 106 Hang Loose som nu fått Trosa som hemmahamn. Kul med lite nya och roliga båtar i området. Det tråkiga är väl att större båtar kräver mer besättning, och då riskerar det att bli färre båtar på banan.

Vad jag hört kommer Torbjörn att delta dels i Järna BKs Folkpool Cup lördagen den 3 augusti och sedan Askö Runt den 10 augusti. Jag hoppas de deltar även på TBKs Höstseglingen 24 aug och Oxelösunds Arkö Runt 7 sept.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.