Båtkoll Trosa hamn 9/7

13 grader, grått och lite lätt regn. Dagens båtkoll genomfördes. Några av de båtar som tidigare hamnat på bild ligger kvar. Dehler db I och den långa tyska båten som jag nu konstaterat att det är en Faurby 393.

En Bavaria 50 med det passande namnet Bamse. Det låg för övrigt två Bavaria 50 i hamnen idag. Förmodligen en rätt bekväm semesterbåt att bo i. Ingen snabbseglare direkt. Men för att vara Bavaria ser den rätt okej ut.

Dagens favorit, X-332. Fin seglare med rätt okej utseende. Men med ett anskrämligt hopp-i-land-peke.

 En långväga gäst. Tyskar är det gott om i svenska gästhamnar. Men här är en brittisk båt.

Och så kunde jag inte låta bli att ta med denna farkost. Hamnens största och dyraste, och kanske fulaste. Princess 60. 19 meter lång, och kostar runt 15 miljoner, begagnad. Större boyta än min lägenhet antar jag.

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.