ÅFOR 2019 | Två veckor till start

Söndagen den 30 juni startar årets ÅF Offshore Race. Det är i morgon söndag två veckor kvar till start och några ytterligare anmälningar har trillat in under de senaste dagarna, och i skrivande stund är det 231 anmälda. Svenska båtar är cirka 20 färre än förra året. Utlänningarna är fler. SRS-båtarna är ungefär 20 färre, medan shorthanded och ORCi är fler.

Tyvär ser det ut som att det inte blir någon live-sändning från starten i år. Mycket tråkigt tycker jag. Dessutom ser det ut som att jag är tvungen att jobba just den dagen, så någon live-rapportering på Tangosailing ser det heller inte ut att bli. Om jag inte kan få min chef att förstå att ÅFOR-starten är ett giltigt skäl till att slippa beordrad övertid ;-)

HÄR finns min statistik över anmälda båtar. >>>

Observera att jag har börjat göra klasser, men dessa är enbart baserade på förra året, än så länge. Detta för att underlätta mitt statistiksamlande. När arrangören publicerar sina startlistor uppdaterar jag mina startlistor.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.