Rekordtidig sjösättning

Tango_19041414 april och i dag sjösattes Tango. Vad jag minns är det rekordtidigt. De senaste åren har vi sjösatt runt Valborg. Även masten står på plats. Tyvärr krånglar dock motorn varför båten ligger kvar vid servicebryggan. Pappa och jag hade ingen större lust att paddla oss ut genom ån, i medström och stundtals frisk sidvind.

Trots att båten har 40 år på nacken så ser hon rätt fräsch ut där hon ligger vid bryggan. Den nya grå bottenfärgen gör sitt till.

Nu återstår att ta sig ut till båtplatsen, förhoppningsvis på måndag morgon. Sedan lite tvätt av däck, sittbrunn och invändigt. I med dynor och segel. Kanske kan det bli premiärsegling i påsk. Frågan är om jag seglat på påsken tidigare?

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.