Roffe Erixon vann i Nynäshamn

I lördags seglades det i Nynäshamn. Tävlingen som tidigare hette Hyundai Cup heter nu NSS Skärgårdssegling. Drygt 100 båtar kom till start.

Segrare blev till slut Roffe ”Plåt” Erixon med sin One Off-båt Piano. Noterbart är ju att han även vann tävlingen förra året. Vilken klubb Roffe seglar för framgår inte av resultatlistan, men ofta brukar det vara Wisby SS. Så vitt jag vet är han även medlem i Nynäshamns SS och Nyköpings SS.

På plats 2 kom ytterligare en One Off-båt, Mithril med Rickard Isby och Västeråsbåten Cheyenne, en Farr 30 med Anders Helmrich slutade på plats 3.

Södertäljebåten Tiki Minos, en Arcona 340 med Johan Karlsson kom på plats 6.

RESULTAT >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

3 comments for “Roffe Erixon vann i Nynäshamn

 1. Per Sandberg
  3 september, 2018 at 09:13

  Han seglade för Nynäshamn i lördags, på Arkö runt blir det NySS :)

  • Classe
   5 september, 2018 at 09:44

   Hej. Att kappsegla för fler klubbar under samma säsong är väl inte tillåtet? Som medlem i en klubbstyrelse vill man väl att sina medlemar tävlar för sin klubb??

   • 5 september, 2018 at 11:26

    Jag tror inte det finns nått hinder för att tävla för flera klubbar på en säsong vad gäller klubbtävlingar. Däremot vet jag att man inte får tävla på till exempel olika DM under samma säsong. Och i Allsvenskan kan du inte tävla för fler olika klubbar under en säsong. Klubbtillhörigheten på ”vanliga” tävlingar har ju ingen betydelse, mer än att man ska vara medlem i en klubb ansluten till sitt nationella förbund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.