Egen hemsida för tävlingen Lions Kanna

LionsKannaTrosa BKs jolletävling Lions Kanna jubilerar i år med den 30:e tävlingen. Förhoppningsvis blir det lite extra festligt när seglingarna avgörs den 26 augusti.
Planen är fler seglare från fler klubbar, och DM-status i vissa klasser. Får vi ihop funktionärs-staben ordentligt så kanske det blir segling ute på Lagnöviken i stället för Stadsfjärden. Att segla nära land kan ju vara trevligt, men sjögräset är ett problem.
En annan förhoppning är också att några av de 360 seglarna som deltagit under de 29 åren ska anmäla sig och deltaga i firandet.

Lions Kanna är ju förutom en regatta även namnet på den stora pokalen som tillfaller bästa klubb. Det här vandringspriset har gjort att klubbarna lyckats få med många seglare och fokus hamnat mer på laget än de individuella resultaten.

Tävlingen har nu också en egen hemsida: http://lionskanna.se Där kommer inbjudan att dyka upp under våren. Anmäla sig kan man göra redan nu, bloggen kommer att uppdateras med diverse information och reportage fram till start.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.