Lions Kanna 26 aug

LionsKannaTrosa Båtklubbs jolletävling Lions Kanna arrangeras ju för 30:e gången i år. Nu är datumet spikat och det blir den 26 augusti. Tyvärr ser det ut att vara samtidigt som Örebro har sitt DM, men alla alternativa datum hade någon nackdel.
Sanktion är sökt för regional tävling och DM i klasserna Optimist, Zoom 8, Laser Std, Laser Radial och E-jolle. Att få ihop DM-klasser är förstås en utmaning, men Optimisterna lär samla tillräckligt många. I övrigt återstår att se hur många anmälningar det kommer in i respektive klass. Det lär ju finnas båtar ute i klubbarna, det gäller bara att besätta dessa med en rorsman.

Inbjudan kommer att finnas under våren, och min gissning är att man kan börja anmäla sig inom ett par månader.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *