Bild på Tango från Arkö

Foto: Erik Barkerfors

Foto: Erik Barkefors (klicka på bilden för större)

Erik Barkefors satt på relingen på Grand Soleil 42 Northside.se när de passerade oss strax norr om Lundarna på Arkö Runt i lördags. Där hade han tid att knäppa en bild på oss. Jag lyckades ju också knäppa en bild på Northside.
Det är alltid kul att se sin egen båt. Ser ju rätt okej ut. Seglen är för övrigt från 2005. 12 år gamla, och seglade varje år sedan dess. Focken går fortfarande att rulla ensam utan att den viker sig.
Men, storen är väl inte helt perfekt trimmad. Men kan det kanske bero på masten? Jag tycker masten ser ut att böja frammåt? Detta trots att toppvanten är åtdragna lite för hårt då jag trodde på lite hårdare vindar. Undervanten är lösa så de hänger i lä även i denna vind, 4 m/s.

Trots allt gick vi ju bra. Även här på kryssen ner mot Lundarna.

Brorsan sitter till rors medan pappa vilar upp sig för nästa pass. Det är bra med flera rorsmän ombord.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.