Askö Runt 2017 | Inbjudan

bleke_askoSödertälje BS arrangerar Askö Runt den 12 augusti. Inbjudan finns uppe på nätet liksom anmälan.
Tävlingen utgår från SBS klubbholme Fifång. Start och mål sker strax utanför söderviken och banan sträcker sig, som namnet antyder, runt Askö. En kul bana med omväxlande öppna vatten och trånga sund. Söder om Askö är det relativt öppet och vid sydliga vindar ligger hela havet på och det kan gunga en del.
I Bokösundet är det desto trängre och här gäller det att hålla tungan rätt i mun…Det kan bli spektakulärt om många spinnakerbåtar passerar de trånga passagerna samtidigt. Det har ju också hänt att det blivit kryss, även om tävlingsledningen försöker lägga banan för att undvika kryss just här. Ibland vänder ju vinden.

Inbjudan och anmälan finns här >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.