Hyundai Cup 2017 | Inbjudan publicerad

hc2017Nu kan man anmäla sig till årets Hyundai Cup. Årets folkfest går av stapeln den 26 augusti och jag har hittat en del nyheter i inbjudan. Först och främst, Hyundai-bilen kommer att lottas ut bland de deltagare som regelrätt fullföljt tävlingen. Tidigare har den ju tillfallit den segrande båten.
En annan nyhet jag hittar när jag läser inbjudan är att målgångstiderna inte räknas om, utan det är ordningsföljden i mål som gäller som slutplacering. Det finns säkert fler nyheter, men dessa har jag inte uppmärksammat i så fall.

Inbjudan finns på Hyundai Cups hemsida, och anmälan är öppen. Och i skrivande stund är det tre anmälda.

 

 


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.