Optimist Challenge

optimistchallengeUngdomsklubbar, har ni anmält er? Ni har chansen att vara med och bygga en komplett Optimist tillsammans, i trä. Det blir en unik båt till klubbens jolleflotta. Och en möjlighet till rolig gemenskap.

Utmaningen sker i samband med båtmässan Allt För Sjön i Älvsjö 4-12 mars. Där samlas 30 klubbar och bygger varsin jolle. Bygget tar en till två dagar. Sedan tar man hem den, avslutar bygget med målning och lackning. Hempel sponsrar med färg. All utrustning som centerbord, roder, rigg och segel ingår.

1 juni samlas alla nybyggda jollar vid Sjöhistoriska Museet för att göra upp i en kappsegling.

Läs mer om utmaningen här >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.