Seapilot 2star | Startlistan krymper

seapilot2star16Det är elva dagar kvar till start för årets Seapilot 2star och startlistan börjar ta form. Jag har även hittat en mycket preliminär startgruppsindelning, men den ser väldigt preliminär ut.

Just nu är det 113 båtar kvar på startlistan. 112 är rekordet, och risken är väl att ytterligare båtar försvinner och då blir det inget deltagarrekord. Anmälningstiden har ju gått ut så fler kan inte tillkomma.

Tyvärr har X-35 Valdemarsvik just strukits från listan. Likaså har Linjett 35 Sea U försvunnit. Två båtar jag brukar följa noga.

Seapilot 2star >>>

Min lista med anmälda och statistik >>> Jag försöker uppdatera så ofta jag kan med nya SRS-tal och annan info.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

3 comments for “Seapilot 2star | Startlistan krymper

 1. Bosse Fransson
  19 maj, 2016 at 20:35

  1,251 i srs vore kul men vi har 1,293 om jag minns rätt.
  // Bosse / Dynamic35

  • 20 maj, 2016 at 10:29

   Jag skyller på Google ;-)

 2. 20 maj, 2016 at 10:30

  112 anmälda nu…. Senaste i raden at lämna w.o. är Grand Soleil 37 Ottilia af Petersburg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.