SeaPilot 2star | Inget krav på licens

seapilot2star16Tävlingslicensen är ju ett hett ämne just nu. Tävlingen SeaPilot 2star har ju tidigare ståt som nationell nivå i SSFs kappseglingskalender. Detta borde ha inneburit krav på licens, även om jag petigt påpekat att det på olika sidor hos SSF skiljer mellan nationell tävling och nationell nivå.

Nu har dock arrangören Oxelösunds SS gått ut med informationen på tävlingssidan att SeaPilot 2star SWE är en regional tävling vilket innebär att det INTE är krav på tävlingslicens. Så nu kan ni vara lugna alla som anmält er. Ni behöver inte betala ytterligare 150:- för att komma till start.

Och ni som ännu inte anmält er…det är hög tid! Endast två obetalda platser kvar i skrivande stund. Värt att påminna om är att man kan anmäla sig, betala anmälningsavgiften och man kan få tillbaks anmälningsavgiften om man lämnar återbud i god tid. Se inbjudan.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.