Seapilot 2star | 125 anmälda

seapilot2star16Så har en ”magisk” gräns uppnåtts på anmälningslistan för SeaPilot 2star. 125 båtar är nu anmälda. 125 båtar är också gränsen för vad som tillåts starta i tävlingen. Det finns dock plats kvar. Det är ju betalningen som gäller, och i nuläget är det 86 deltagare som betalt anmälningsavgiften. 39 platser kvar alltså. Men i princip skulle ju de 39 kunna betala in idag och så är det fullt i morgon. Så det är kanske läge att anmäla och betala, om ni inte redan gjort det.
Nu tror dock inte jag att det är nån fara på taket ännu. Gissar att det slutliga deltagarantalet hamnar på strax över 100 i år. Gott så!

Senast i raden av anmälningar finns bland annat Finngulf 33 La Dolce Vita. En framgångsrik båt som tidigare vunnit tävlingen totalt. En Dehler 38 är anmäld, vilket betyder att det kan bli två Dehler 38 på start då det sedan tidigare är en till anmäld. Alltid kul med flera av samma model.

Linjett 33 har nu blivit fyra båtar sedan Anemona anmält sig. Men jag saknar en och annan Linjett 33 fortfarande.
Farr 38 Pandion är senaste tillskottet på listan. Här är det rutinerade herrarna Jon E. Sindeman och Ola Åstradsson som ska segla. Jon har väl seglat sin Farr 38 i väldigt många år, och Ola är väl mest känd som projektledare för diverse seglingsprojekt som Ludde Ingvalls Nicorette och VOR-stoppet i Göteborg.

Jag har också räknat till tio kvinnliga seglare nu. Ja, det är nio på den officiella anmälningslistan, men jag har hört att Per Lindforss ska ha med sig Nadine Kugel, och då blir det tio.

Det är två månader kvar på anmälningstiden så det hinner hända en hel del ännu. Fler Linjetter? Fler Kvinnliga seglare? Fler X-båtar?

SeaPilot 2star >>>

Min statistiklista >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

2 comments for “Seapilot 2star | 125 anmälda

  1. 14 mars, 2016 at 19:45

    Snabb uppdatering. 88 betalande nu, inklusive Lindforss/Kugel.

  2. 17 mars, 2016 at 09:56

    102 betalda plötsligt! 23 platser kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.