• Express-SM genom tiderna

Nu har jag lagt upp ett google dokument med resultatlistor från Express-SM genom åren. Samlingen är inte komplett, men samtliga mästare finns med, tror jag. Arbetet fortgår med att komplettera resultaten och ni läsare får gärna hjälpa till.

Jag testar med att ha ett öppet dokument som vem som helst kan redigera. Jag vill förståss ha det så komplett som möjligt, från arrangörsklubb och deltagarantal till namn på besättningsmedlemmar. Så gå gärna in och kolla om ni kan bidra med någon siffra eller namn.

Råkar ni ha någon resultatlista som jag saknar så hör av er till mig: niklas@tangosailing.nu

SM-dokumentet >>>

Dokumentet kan även nås vi fliken ”statistik o resultat” i huvudmenyn ovan.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.