• Erik Lindén blev 11 på SM

Nävekvarnsseglaren Erik Lindén hade en lite tyngre dag på Laser-SM under söndagen. Betydligt tuffare vindar, långa banor och haverier. Dagen började med ett tappat skot och en kapsejsning direkt efter start. Erik seglade dock upp sig rätt bra och fick till en hyffsad placering. Andra racet tog 75 minuter i hård vind. Tungt!
Vindarna var dessutom byiga och väldigt vridande.

Nästa helg drar Erik vidare och seglar SM i RS Feva. Erik seglar då med Emil Gustafsson från Strängnäs. Ytterligare ett team seglar då och i den båten finns Måns Gustafsson och Gustav Lindén. Feva-SM avgörs i Grebbestad.

Resultat >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.