• Mästaren tappade ledningen

Andra dagens seglingar på Örsbaken genomfördes i strålande seglarväder. Resultaten har just ramlat in i min brevlåda och i A22 håller Roffe Plåt undan, men avståndet bakåt har krympt en aning. Två seglingar kvar på lördagen och mycket kan hända.

I Rival 22 är det stenhårt. Nävekvarnsseglaren Fredrik Yngwe spikade dagens båda race samtidigt som den regerande mästaren Peter Fritz blev diskad i ett race. Båda står nu på åtta poäng inför avgörandet i morgon. Per Sandberg skuggar och har möjlighet att kliva uppåt, men då krävs det nog strålande segling från hans sida. På lördag vet vi!


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.