• Styv sjösatt

I går lördag kom den. Dynamic Sailings nya Aspect 40. Sörmlands snabbaste båt?

På Torpa, Södertälje Båtsällskaps hamnområde togs båten mot, namngavs till Styv och sjösattes. Kalle Hultman och gubbarna har nu några veckor på sig till första racet som blir SBS onsdagssegling den 8 maj. Sedan följer bland annat Lidingö Runt och Watski 2star Baltic. Förhoppningsvis dyker de även upp på Sörmlandsregattan här i Trosa också.

Styv dränks i Champange. Foto: Kalle Hultman

Aspect 40 är en 12 meter lång båt med förhållandevis slanka linjer. Byggd mestadels i kolfiber väger den endast 4,4 ton. SRS-talet ligger på drygt 1.400. Det kommer att skrivas mer om den båten här på Tangosailing framöver.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

1 comment for “• Styv sjösatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.