• Collberg tvåa på H-båts-VM

Expressmästaren Michael Collberg fortsätter att samla mästerskapsmedaljer. Nyligen avslutades världsmästerskapen i H-båt i norska Larvik. Michael Collberg missade guldet med minsta möjliga marginal. Han slutade nämligen på samma slutpoäng som dansken Steffen Stegger. Dansken hade dock tre vinster mot Collbergs två. Bakom Collberg följde för övrigt ytterligare två svenska team, trea Henrik Edman och fyra Jan Gustafson.
På 41:a plats finner vi Vasilij Gunnermark, Södertälje BS. Han har dock två DNF samt tre DNC i resultatraden. Där i mellan han ”Vasse” med att segla in på bland annat 26e och 19e plats vilket ju är godkänt i dessa sammanhang.

Komplett resultatlista >>>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.