• Krock i seglingskalendern

Jag har ju tidigare nämnt om Hyundai Cup som arrangeras av Nynäshamns SS. Tävlingen kommer att slåss med Oxelösunds SS Arkö Runt om seglarna från Trosa- och Södertäljeklubbarna. Kanske läge att flytta Arkö Runt en vecka tidigare…men då seglas Kringlan Cup i Södertälje, Fifång…
Och nu har jag hittat en krock till i programmet. Första veckan i augusti arrangeras ”Trosa Seglar Vackert” med bland annat SM/KM för Mälarbåtar. På lördagen seglas Tullgarn Royal Palace Regatta med kanske över 100 klassiska båtar. Samtidigt arrangerar Södertälje Askö Runt. Nu vet jag inte hur mycket de konkurrerar med varandra. Det är knappast nån på Tullgarnsregattan som skulle ha deltagit på Askö Runt.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.