• Soligt och lätta vindar på Lidingö Runt

Uppdaterad kl. 22.00

Rena rama sommarvädret har slagit till i Sverige redan tidigt i maj. Kanske blir det ingen mer sommar nu… I dag seglades i alla fall Lidingö Runt och drygt 400 båtar deltog. Från Trosa deltog två båtar. En Express med Carl Henrik Somp och en First 35s5 med Jose Paavola. Fredrik Orre som seglade med Calle skickade över två soliga bilder och berättade att det var ett underbart väder där man kunde segla i shorts och t-shirt banan runt. I början var vinden väldigt tunn och det blev en del ”omstarter” ute på banan. Fredrik berättar vidare att de började hyggligt men seglade upp sig ordentigt på slutet. -Båten gick otroligt bra på kryssen, allting stämde och vi seglade om många båtar säger Fredrik när de just är på väg in till Saltsjöbaden.

-Vi kom nog sexa i klassen, trodde Fredrik.

Foto: Fredrik Orre

Resultatlistan har dykt upp på LSS hemsida. Calle Somp slutade nia i Expressklassen. Segrare där blev kanske inte så oväntat Skumpan. Jose Paavola blev 18:e i LYS 0 grupp 2 med sin First 35s5 Firstinnan.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.