• VOR: Sjunde teamet anmält. Stockholm som etappmål?

Ytterligare ett team har anmälts till Volvo Ocean Race. Det är Green Team med Brittiske OS-seglaren Ian Walker som skipper. Nu är det alltså lika många deltagare som i senaste racet. Båten byggs i Kina och är designad av Reichel & Pugh, kända för bland annat båtarna Alfa Romeo och Wild Oats.

Stockholm som etappmål? Ja, den 13 juni 2009 kan det bli så att VOR-båtarna seglar in på vattnen runt Stockholm. Redaktören på Skota.se har dock som förslag att lägga etappmålet i Nynäshamn. Skulle ju va trevligt för mig som bor i Trosa. Men  Stockholm som etappmål skulle va rätt häftigt det också.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.