• Fördel småbåtar.

070702. kl.10.00 Vinden har vridit ner mot sydost igen och spinnakrarna från natten har bytts mot fockar och genuer. Dimman har dragit in längs Gotlandskusten och det är lite småkyligt. De flesta båtar i de mindre klasserna har passerat Fårö fyr och i täten är det mest ”småbåtar”. I LYS 2 leder Cumulusen Molnet med Peter Svanberg. Trosabåten Rabalder  ligger 36:a och Södertäljebåten Skidbladner ligger 47:a av de 66 som rapporterat.

Det blåser just nu mellan 2 och fyra meter från sydost, och vinden väntas öka något.

Resultat >>>


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.