• Tango vann TBK-Cup

TBK-Cup är kanske inte den mest åtråvärda pokalen att vinna, men den är heller inte helt enkel att ta hem då alla klubbens race räknas in. Inget får räknas bort. Det var hård kamp in i det sista och placeringarna mellan Tango med Jim Qvarnström vid rodret och Anders Karlsson i en namnlös Comfort 30 var ju rena duellen. Nu är det ju dock så att pokalen tilldelas bästa TBK-båt, så Anders hade inte fått den även om han knipit en poäng mindre. Det är alltså en kamp mellan båtar tävlande för Trosa BK, men vi räknar med de andra i tabellen. I stället var det Owe Johansson som var vår främsta utmanare till pokalen.

Vi vann på jämnheten om man jämför med de bakomvarande TBK-båtarna. Och när slog vi Janne Lindmark/Hans Lundén i alla säsongens race senast? Känns bra! Det är för övrigt Jan Lindmark som får lämna ifrån sig vandringpokalen. Nu får den i stället pryda prishyllan hemma hos Jim. Grattis!

Prisutdelning sker troligen i samband med Trosa BKs årsmöte senare i höst.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

3 comments for “• Tango vann TBK-Cup

 1. Mattias
  10 november, 2013 at 17:02

  Comfort 30 nr3726 heter ”Frallan”

 2. Jim
  11 november, 2013 at 14:03

  Det var ju en trevlig överraskning. Men nu måste vi naturligtvis satsa stenhårt nästa år för att försvara titeln.

 3. 11 november, 2013 at 14:12

  Du ser vad bra Skrubbis är ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.