• Expressparty – Live på webben

På tisdag, den 20:e vid 18-tiden, blir det livesändning på Expresseglarnas webb. Bland annat blir det information om årets SM/NoM och förståss utlottning av trailern där de som anmält sig till SM inom en viss tid har ett antal lotter till förfogande.

Årets SM seglas i Marstrand och arrangeras av GKSS. Det är just nu 58 båtar anmälda men enligt uppgift är det ett antal som ännu inte fått in sin anmälan. Det lutar alltså åt över 60 deltagare vilket det senast va 2003.

After Sail på årets mästerskap kommer att livesändas över webben och Musto bjuder seglarna på middag under tre dagar. Det lär bli drag i Marstrand om ett par veckor.

Segelmakaren Bengt Falkenberg kommer visst till start i en sprillans ny Express, levererad från Finessa för ett par veckor sedan.

Jag såg också att de Expresseglare som avser att även köra Tjörn Runt kan ställa upp sin båt i närheten för en billig summa. Läs mer här >>>

Som landkrabba hoppas jag att det även blir bra rapportering från racet med snabba rapporter och resultat, om inte annat vet ni var ni ska höra av er så kan jag publicera ;-)


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

2 comments for “• Expressparty – Live på webben

  1. 16 juli, 2010 at 08:43

    Landkrabba???
    Vad har hänt med din Express då ;-)

    • 17 juli, 2010 at 17:05

      Expressen är väl fastväxt i Trosa-ån vid det här laget. Det är nog dax att lyfta upp den och tvätta botten snart, för i höst blir det i alla fall ett race, kanske två. Arkö och Höstseglingen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.