• 58 Expresser anmälda till SM

58 båtar är anmälda till årets Express-SM som i år arrangeras av GKSS i Marstrand. Regerande mästaren SWE 2002 samt en hel del danskar och norrmän är anmälda. Lite tunt med ostkustbåtar dock, men ännu kan man anmäla sig.

Naturligtvis kommer det här på Tangosailing en ranking inför SM. I år är det dock ännu knepigare än vanlligt att få ihop denna lista. Mycket nya seglare som inte deltagit på de större regattorna tidigare, samt norska och danska båtar som även de är svåra att hita i resultatlistor. Dessutom publicerar GKSS en anmälningslista utan segelnummer vilket ställer till det ytterligare, men det löser sig nog. Rankingen kommer inom kort.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.