• Anmälningarna rasar in

Anmälningarna ramlar in i allt stigande takt till Trosa Seglar Vackert-veckan. Till klasserna som gör upp om SM/KM har det kommit in 30 anmälningar. Noterbart är väl att det redan är 5 M25 anmälda. var det inte bara 2 senast? Även till den avslutande LYS/SRS-tävlingen mellan Trosa och Tullgarn strömmar anmälningarna in. En riktigt mäktig skönhet i SK150 Beatrice Aurore är anmäld.

Information om tävlingen kan ses här >>>

Nynäshamns SS står som arrangör men en hel del folk lär gå åt. Inte minst till att få båtarna ut och in till tävlingarna. Många båtar saknar ju motorer och behöver därför bogsering. Finns det Trosa BK-medlemmer, eller andra som gärna offrar några dagar i augusti för att hjälpa till på den här tävlingen så kan ni höra av er till mig. (niklas@tangosailing.nu) så vidarebefordrar jag till de ansvariga.
Både båtar och funktionärer behövs.

Det blir en härlig upplevelse. Tangosailing.nu kommer förståss att finnas på plats mitt i smeten.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.