• Josefin Olsson 18e i Miami

OxSS- och GKSS-seglaren Josefin Olsson slutade på 18e plats i Laser radial-klassen i Rolex Miami OCR. Josefin startade regattan lite segt med placeringar mellan 25 och 37, men allt eftersom gick det uppåt. På slutet blev det bland annat en femma och trea. Bra seglat! Amerikanskan Paige Railey segrade.

I klassen 470 herrar blev det svensk seger genom Anton Dahlberg och Sebastian Östling. Victor Bergström och Marcus Dackhammar slutade på 19e plats. I tjejklassen var det hård kamp mellan de två svenska båtarna. Lisa Eriksson och Astrid Gabrielsson drog längsta strået och slutade på 11e plats, bara en placering från finalseglingen. Karin Söderström och Martina Söderbom slutade på 14e plats. I Laser (Standard) kom tre svenskar vidare till final. Johan Wigfors slutade fyra, Jesper Stålheim sjua och Rasmus Myrgren nia.
Det är två år kvar till sommar-OS i London.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.