Raymarine 2star startar 26 maj

Vid den här tiden på året brukar anmälan för Raymarine 2star öppna. Men i år verkar det inte bli så. Jag har heller inte sett nån som helst info om tävlingen som brukar starta i slutet på maj.

Men jag antar att det är tävling planerad, för jag har fått ett startdatum, nämligen den 26 maj. Drygt sex månader kvar alltså.

På Sailarena börjar det dock fyllas på med regattor. Bland annat seglas Lidingö Runt den 11 maj, och Ornö Runt den 18 maj.

Tyvärr blir där lite krock för Trosa BKs del. Notstickshällan Race körs också den 18:e maj, och så även Nävekvarns Pingstregatta.

Så till seglarna i närheten av Trosa, se till att vara seglingsklara till den 18 maj. Precis som de senaste åren blir det även Sjösäkerhetsdagen i Trosa hamn, med uppvisning från Sjöräddningen, Kustbevakningen och andra enheter.

1 comment for “Raymarine 2star startar 26 maj

  1. 4 december, 2023 at 10:21

    Enligt Sailarena så startar seglingen på måndagen den 27 maj. Jag hade ju fått info från en person i OxSS att starten skulle gå på söndagen. Men nu har de visst ändrat sig. Tyvärr säger jag, som ju jobbar på måndagen och därmed kanske missar att se starten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.