Gotland Runt 2022 | 200 anmälda

För några dagar sedan öppnade anmälan till 2022 ås Gotland Runt, och nu, 2 dagar senare är det nästan 200 anmälda. Närmare bestämt 198 deltagare. Detta inklusive 52 som är anmälda till ORC VM i Doublehanded, som ju seglas på samma bana, samtidigt.

Om jag minns rätt har jag sett nånstans att KSSS satt ett maxtak på 230 båtar. Om det inkluderar VM-deltagarna eller inte har jag inte riktigt koll på. Det kanske är hög tid för dig att slänga in en anmälan innan anmälningslistan slår i taket.

Intressant att det är fler anmälda till ORC Full Crew redan nu än vad det var som startade förra året. Och fler utländska båtar. Kanske är det DH-VM som gör att fler lockas till de andra klasserna också.

Flerskrovsbåtarna är ännu bara två anmälda, och där krävs det fem anmälda enligt inbjudan. Även Swan Classic ser lite tunna ut med två anmälda och där krävs tio anmälda. Kan ju vara läge att snabba på där…


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

1 comment for “Gotland Runt 2022 | 200 anmälda

  1. Erik Barkefors
    14 december, 2021 at 20:47

    En person vid namn Joakim Norlén har svarat på det i en annan blogg. Han skriver att han är kappseglingsansvarig i KSSS och att ORC DH VM är en separat tävling som går samtidigt som Gotland Runt. Inget maxantal ska finnas för detta VM.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.